Nieuwe COVID-19 Maatregelen per 15-10-2020

Beste gemeenteleden,

Ongetwijfeld heeft u gehoord van de nieuwe maatregelen om het corona-virus terug te dringen.  Ook als lokale kerk willen wij hieraan gehoor geven om gezamenlijk verantwoordelijkheid te dragen voor de samenleving waarin we staan.

Concreet houdt dit in dat we met ingang van de eerstvolgende dienst, bij het binnenkomen en weggaan uit de kerk, een mondkapje opzetten. Dit om zoveel mogelijk risicomomenten uit te sluiten.

U kunt dit zelf meenemen of bij de ingang van de kerk ontvangen.

en

Helaas gaan we naar een maximaal aantal kerkgangers van 30 personen. Dit zal bij ons neerkomen op het bewaken van het aantal bezoekers en heeft waarschijnlijk niet veel consequenties. Wanneer er zich hierbij niet-voorziene problemen voordoen dan zullen de ambtsdragers hierop anticiperen.

Verder blijven de eerder genomen maatregelen gehandhaafd. Dit alles vraagt veel van ons. Maar laten we zorgzaam zijn voor elkaar, voor ons zelf.

Op deze manier proberen we de kerkgang in deze crisistijd doorgang te laten vinden in vertrouwen dat we steeds opnieuw wegen vinden om het kerkelijk leven gestalte te geven.

In alles wat in deze dagen op ons pad komt, weten wij ons afhankelijk van Gods Geest.

de kerkenraden van

Hoedekenskerke, ‘s Heer Abtskerke en Nisse