Belangrijks nieuws van uw kerkenraad i.v.m. de beroeping predikant

Nisse, 24-9-2021.

Gemeentevergadering 3 oktober 2021 in de Mariakerk te Nisse

Begin september heeft de beroepingscommissie een unaniem advies uitgebracht aan onze drie kerkenraden.

Op 14 september 2021 hebben de drie kerkenraden in een gezamenlijke vergadering dit advies overgenomen, en zijn ze voornemens een beroep uit te brengen op ds. H. Offringa, die op het ogenblik dominee is in Ridderkerk/Rijsoord.

De kerkenraden van Nisse, ‘s- Heer Abtskerke en Hoedekenskerke willen u allen uitnodigen voor de gemeentezondag op 3 oktober 2021 waarin we kandidaat ds. Offringa aan u zullen voorstellen en u zullen informeren over besluit van de kerkenraden en het vervolg hierop.

We willen deze gemeentezondag beginnen met onze wekelijkse kerkdienst om 10.00u. Deze dienst is een avondmaalsdienst met als voorganger ds. de Bie uit s’- Gravenpolder.

Na de dienst bent u allen uitgenodigd voor de koffie met aansluitend een lunch. Om 13.00u starten we het officiële gedeelte waarin ook ds. Offringa gelegenheid krijgt om zichzelf en zijn vrouw aan u voor te stellen
Daarna trekken zij zich terug en krijgen alle aanwezige belijdende leden en doopleden boven de 18 jaar de kans hun stem uit te brengen.

Voor deze gemeentezondag hebben wij, rekening houdend met allen,  verschillende momenten om in te stappen.

1- om 10.00u aanvang dienst
2- vanaf 11.15u voor de koffie
3- vanaf 11.45u voor de lunch
4- vanaf 12.30u voor het officiële gedeelte

Wij hopen u te mogen verwelkomen daar het beroepen van een predikant ons allen aangaat.

De kerkdienst is ook online te bekijken via kerkdiensgemist.nl.

Het vervolgprogramma zal om privacy redenen niet uitgezonden worden.

Mocht vervoer voor u een probleem zijn kunt u dit aangeven bij één van uw kerkenraadsleden, Dit is bij alle instapmomenten mogelijk dus schroom niet dit te vragen. Wij hopen op zoveel mogelijk gemeenteleden en doen dit graag voor u.

Namens de gezamenlijke kerkenraden,

Dirk van der Slink – voorzitter Nisse