Geen rommelmarkt, uw steun gevraagd!

Download hier de volledige brief

Protestantse gemeente  Nisse

De kerkenraad van de Protestantse gemeente Nisse betreurt het zeer dat de rommelmarkt niet door kan gaan. Vanzelfsprekend hebben we alle begrip voor het besluit van het rommelmarkt comité.

Zoals u wellicht weet wordt met de opbrengst van de jaarlijkse rommelmarkt een deel van de onderhoudskosten van onze kerk bekostigd. Het niet doorgaan van de rommelmarkt is voor het college van kerkrentmeesters dan ook een flinke financiële tegenvaller.

De kerk domineert het sfeervolle Dorpsplein. Zonder de kerk zou het Dorpsplein niet de charme hebben die het nu heeft. Sterker nog: zonder de kerk zou Nisse Nisse niet zijn!

We zijn er van overtuigd dat heel veel inwoners van Nisse er ook zo over denken. Daarom zijn we zo vrij om met deze brief alle Nissenaren op te roepen om -nu er geen rommelmarkt zal zijn- een vrijwillige financiële bijdrage te geven ten behoeve van het onderhoud van de kerk.

Het rekening nummer van de kerk is NL82RABO 0346 0208 59 t.n.v. Protestantse. Gemeente Nisse o.v.v. Rommelmarkt.!

U mag er op rekenen dat uw bijdrage volledig aan het onderhoud van de kerk zal worden besteed. Omdat de kerk de ANBI status heeft is uw bijdrage fiscaal aftrekbaar.

En als u vóór 4 juli 2020 (de datum waarop de rommelmarkt zou worden gehouden) uw gift overmaakt kunnen we u -net als alle andere jaren- aan het eind van de dag vertellen hoe de Nissenaren hun betrokkenheid  en saamhorigheid tot uitdrukking hebben gebracht!

Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Het college van kerkrentmeesters

Dirk van der Slink                      Charles Tempelman                                        Adri Spruit

Voorzitter                                    Penningmeester                                        Secretaris