Zondag 13-2-2022 Kennismaking met ds. Offringa – komt allen !!

Kennismaking met ds. Offringa op 13 maart 2022 10.00 uur in de Mariakerk te Nisse

Op 23 januari 2022 is ds. (Herman) Offringa als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeenten te ’s-Heer Abtskerke, Hoedekenskerke en Nisse. Helaas konden velen daar, vanwege de toen geldende coronamaatregelen, niet bij aanwezig zijn.

Wellicht hebt u deze dienst thuis via kerkdienstgemist.nl  live of achteraf meegekeken. Wij beloofden u toen dat we de persoonlijke kennismaking op een later tijdstip zouden laten plaatsvinden. We willen dan ook het glas heffen op een fijne samenwerking.

De kerkenraden van ‘s- Heer Abtskerke, Hoedekenskerke en Nisse willen u allen uitnodigen voor de gemeentezondag  op zondag 13 maart 2022. We willen deze gemeentezondag beginnen met onze wekelijkse kerkdienst om 10.00u waarin ds. Offringa voorgaat. Aansluitend aan de dienst kunt u, in alle rust en onder het genot van een kopje koffie uitgebreid kennismaken met onze nieuwe dominee Herman Offringa en zijn vrouw Evelien.

Voor deze gemeentezondag hebben wij, rekening houdend met allen,  verschillende momenten om in te stappen.

1- om 10.00u aanvang dienst
2- vanaf 11.15u voor de koffie met gebak
3- om 12.00 u heffen we het glas op een fijne samenwerking

De kerkdienst is ook online te bekijken via kerkdienstgemist.nl. Het vervolgprogramma zal om privacy redenen niet uitgezonden worden.  Mocht vervoer voor u een probleem zijn dan kunt u dit aangeven bij één van uw kerkenraadsleden. We vinden het belangrijk dat iedereen aanwezig kan zijn dus schroom niet dit te vragen.

Wij hopen dat u allemaal komt nu het weer kan!!

Uitnodiging Kennismaking 13-3-2022 definitief